Exclusief Service Center in Wijnegem

In 2002 openden we Buga Wijnegem op de Krijgsbaan, naast het Shopping Center Wijnegem, om dichter bij onze klanten in de randstad van Antwerpen te zijn en met de toekomstige ontwikkelingen van de mobiliteit in ons achterhoofd.

In 2019 en 2020 heeft Buga-Auto grootse plannen om uw individuele behoeften beter te omringen met gespecialiseerde service. De moderne aanpak van service willen wij beantwoorden met een volledig Exclusief Service Center, op een bereikbare locatie voor iedereen, aan de Merksemsebaan (naast restaurant Ter Vennen) en nog steeds in Wijnegem.

Uitgerust met de laatste technologieën zullen we hier niet alleen de huidige Benzine, Diesel, CNG en LPG wagens van vandaag onderhouden en herstellen, maar ook deze met Hybride, Elektrische en andere aandrijvingen van de toekomst.

Om dit te realiseren zullen we in 2 fasen te werk gaan:

  1. De tijdelijke verhuis vanaf 5 augustus 2019 van de service-afdeling van Buga Wijnegem naar Buga Antwerpen in Berchem.

Aansluitend op onze jaarlijkse verlofperiode blijft de service-afdeling met alle welbekende gezichten en medewerkers van Wijnegem in Antwerpen (Frans van Hombeeckplein 12, 2600 Berchem) doorwerken.

  1. Medio 2020, definitieve verhuis naar de Merksemsebaan te Wijnegem (700 m afstand van Shopping Center Wijnegem) van de volledige service afdelingen van Buga Antwerpen en Buga Wijnegem.

Uiteraard staan wij met ons hele team te uwer beschikking van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8u00 en 18u30 en vanaf september, elke zaterdag van 09u00 tot 12u00. De telefoonnummers blijven bestaan waarmee u bij ons uw vertrouwde contactpersonen kan bereiken.

Guy Smeyers (receptie):                 03/355.49.81                 E-mail: gus@buga-auto.be

Kemal Yaramis (magazijn):             03/355.49.82                 E-mail: ky@buga-auto.be

David Geurts (carrosserie):             03/286.80.20                 E-mail: dg@buga-auto.be

Wij verontschuldigen ons voor dit tijdelijk ongemak, maar zullen blijven zorgen voor de goede werking van uw wagen, eerst in Antwerpen en daarna in ons gloednieuwe Service Center in 2020 te Wijnegem. Intussen blijft de showroom nieuwe wagens te Wijnegem wel tot uw dienst.