AGENDA

Bij BUGA-AUTO zitten we niet stil. Gedurende het jaar organiseren wij zelf of zijn wij aanwezig op allerlei evenementen.

Antwerp Classic Car Event: 4 en 5 mei

Het Antwerp Classic Car Event vindt het eerste weekend van mei plaats in het park van Brasschaat. Ontdek er zo'n 1000 Classic Cars en heel wat randanimatie. Ook BUGA-AUTO is van de partij. Kom mee de passie voor de oldtimersport beleven!

Het event is georganiseerd rond het vertrek van de Tour Amical, de buitenlandse rally voor Classic en GT cars. Dit jaar is de bestemming Griekenland, de rally vindt plaats op 11 tot 17 mei waar 250 teams zullen deelnemen. Al deze Classic & GT Cars worden geladen op de 32 vrachtwagen tijdens het ACCE in het Park van Brasschaat.

Meer info: http://acce.be/ 

 


BUGA-AUTO op Classic Salon in Antwerp Expo!

Op zoek naar een klassieker? Bezoek ons dan op Classic Salon in Antwerp Expo. Van 3 tot 5 maart tonen we graag enkele van onze pareltjes aan het grote publiek! Met als thema dit jaar: Ferrari. Bezoek ons in hal 4 tegenover de stand Tour Amical!

U kunt als classic-liefhebber niet alleen onze wagens bewonderen maar ook aanschaffen tijdens of na de beurs! Na 5 maart staan de BUGA Classic wagens terug te blinken in onze showroom in Berchem (Frans van Hombeeckplein 12). Ook daar bent u van harte welkom!

Voor meer informatie over ons aanbod kunt u mailen naar: sk@buga-auto.be


 

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze aankomende evenementen? Volg ons dan op Facebook!
U kan ons ook volgen op Instagram en Twitter

Bekijk hier foto's van onze reeds gepasseerde evenementen.