Wilt u een kwalitatieve tweedehandswagen met garantie en service kopen? 
Dan heeft BUGA-SELECT u heel wat te bieden.

Kies uit een ruim gamma modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn op basis van een 160-punten controle. Met een garantie van 12 maanden en Europese wegbijstand. Met BUGA-SELECT bent u gerust. Kwaliteit, Zekerheid en Service zijn de waarden die wij dagelijks nastreven.

Alleen de beste en betrouwbaarste occasies maken deel uit van BUGA-SELECT:

Controle op 160 punten

De techniekers van de gecertificeerde BUGA-SELECT verkooppunten controleren elk voertuig grondig. Van de motor tot de transmissie, van de vering tot de elektrische stuurdozen, van de carrosserie tot ... Alle componenten worden gecheckt zodat uw veiligheid en gemoedsrust gegarandeerd is, voor elke kilometer die u rijdt!

Occasiewagens jonger dan 5 jaar en met minder dan 120 000 km op de teller

De BUGA-SELECT wagens zijn jonger dan 5 jaar (vanaf de datum van de eerste inschrijving) en hebben minder dan 120 000 kilometers op de tellers. Ze worden zorgvuldig geselecteerd door onze techniekers op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u genieten van lang rijplezier en intens gebruik van uw BUGA-SELECT wagen.  

12 maanden Europese waarborg en ongelimiteerde kilometers

Dankzij BUGA-SELECT hebt u een commerciële garantie die geldig is in heel Europa voor een periode van 12 maanden, ongeacht de kilometerstand. Bovendien kunt u uw garantie extra verlengen met 1 jaar.

Europese wegbijstand (VAB)

Met een BUGA-SELECT wagen geniet u ook van wegbijstand die beschikbaar is in heel Europa, 24 u op 24, 7 dagen op 7.
Bovendien kan u ook gebruik maken van een vervangwagen. 

Contant of met een Financiering op maat

Er is voor een BUGA-SELECT wagen steeds een financiering op maat mogelijk. Vraag naar de voorwaarden bij uw BUGA-AUTO in de buurt. 

12 maanden extra waarborg mogelijk

Koopt u uw BUGA-SELECT wagen, dan hebt u sowieso 12 maanden garantie. Bovendien kunt u deze grantieperiode met 12 maanden extra verlengen. Kortom: u kunt genieten van een garantie tot 24 maanden!

Technische keuring & Carpass bij verkoop 

Elke wagen wordt geleverd met een officiële Car-pass. Zo kunt u gerust genieten van uw nieuwe wagen! 

 

Zoek uw BUGA-SELECT wagen