NIEUWS - Heet van de naald


Jeep Academy 2017

Voor echte avonturiers!

Ga tot het uiterste en krijg de buitengewone all-terrain-capaciteiten van een Jeep onder de knie! Aan het stuur van uw eigen Jeep of een ander model, er zijn verschillende activiteiten voor alle niveaus!

Dit jaar vindt Jeep Academy plaats op zondag 1 oktober van 8u tot 16u in het Kasteel van Presles in Aiseau-Presles.

Kom er de nieuwe Jeep Compass testen, de nieuwigheid van dit jaar!  Bekijk de flyer met de tarieven

Schrijf u in


11-07-2017

Fiat 500 viert zijn 60ste verjaardag met de speciale serie "Anniversario"

Vanaf nu in de BUGA-AUTO Showroom

Deze nieuwe speciale serie is geïnspireerd op de Dolce Vita.

 • De 500 Anniversario brengt nieuwe exclusieve koetswerkkleuren (Verde Riviera en Arancio Sicilia) met exclusieve interieurs, vintage logo's en volledig verchroomde met specifiek legendarisch design uitgeruste16”-velgen.
 • Het summum op het vlak van elegantie: het in chroom afgewerkt « Anniversario » logo op de koffer.
 • Het model is verkrijgbaar in de versies berline en cabriolet met een stijl die geïnspireerd is op het verleden, maar die uitgerust werd met baanbrekende technologie dankzij het systeem Uconnect™, dat een uitgebreid instrumentarium omvat met een digitaal 7” TFT-scherm en de setup Uconnect TM 7” HD Live met onder meer een radio voorzien van het systeem Apple Car Play en Android Auto.

De Fiat 500 blijft heel erg trouw aan zichzelf, maar pakte toch vaak uit met verschillende, en altijd exclusieve looks: dit is een van de geheimen van zijn eeuwige jeugd. Zijn design is altijd onmiskenbaar gebleven en wist de verbeelding van artiesten en modeontwerpers te prikkelen, die er elegante, exclusieve en sportieve interpretaties van maakten. Enkele van de opvallendste speciale reeksen zijn de "500C by Gucci", de "500 by Diesel" en de recente 500 Riva, "Het kleinste jacht ter wereld". Deze verschillende creatieve werelden werden met succes omgevormd tot een geliefde, inspirerende en fantastische auto.

Op 4 juli 1957 werd "het leuke autootje", het icoon van massaal autobezit, gelanceerd in Turijn. Het succes werd nog eens overgedaan in 2007 en in 2015 en dit jaar wordt de mijlpaal van twee miljoen verkochte auto's overschreden. De Fiat 500 Anniversario is een geschenk van de 500 voor zijn fans met een speciale reeks vol bijzondere eigenschappen en tegen een betaalbare prijs.

De stilistische details zijn een moderne herwerking van het onmiskenbare design van zijn fantastische voorouder. De nieuwe speciale reeks heeft een look uit de Sixties die verwijst naar enkele van de belangrijkste historische eigenschappen van de wagen, zoals de twee nieuwe specifieke kleuren die geïnspireerd zijn op de designs van het tijdloze icoon, de verchroomde accenten op de motorkap en de spiegelkappen, de historische Fiat-logo's en de 16" vintage lichtmetalen velgen of de velgen met diamanten afwerking die verwijst naar de spaken van klassieke autowielen. De elegantie van de auto wordt verzegeld met het cursieve "Anniversario"-logo op de koffer.

Binnenin werd elk detail ontwikkeld om de zorgeloze stijl en sfeer van de Sixties te vatten, maar dan met een innovatieve toets. De nieuwe stoffen zetels met horizontale strepen in perfecte Sixties-stijl, met horizontale lijnen en geborduurd 500-logo, verwijzen in combinatie met het Arancio Sicilia en Verde Riviera koetswerkkleuren inderdaad naar de jaren van La Dolce Vita.

De Fiat 500 heeft altijd al een onnavolgbare look gehad en de Anniversario is een erfgenaam van deze gesofistikeerde vitaliteit en geestdrift, die duidelijk tot uiting komt in het dashboard in koetswerkkleur. Ook de typische aandacht voor details is duidelijk merkbaar in het "Anniversario"-logo dat in een contrasterende kleur op de vloertapijten geborduurd werd.

De vitaliteit van de Sixties omhelst technologie van de nieuwste generatie: de look mag dan verwijzen naar La Dolce Vita, maar vanuit technologisch oogpunt biedt de nieuwe Fiat 500 Anniversario het beste van het beste wat comfort en connectiviteit betreft. De 500 Anniversario is voorzien van Apple Car Play en Android Auto™, 7” TFT-scherm en de Uconnect Radio DAB Live 7”.

Ook het gamma motoren is heel compleet, met benzine- en dieselmotoren met een vermogen gaande van 69 tot 105 pk.


12-06-2017

Buga-Auto presenteert:

Reeds bestelbaar en in de showroom eind september - begin oktober 2017:

De Abarth 695 Rivale: de prestaties van Abarth met het raffinement van Riva

 

 

 • De nieuwe speciale serie brengt twee merken samen die in staat zijn het gewone te transformeren tot iets buitengewoons en de limieten van prestaties en uniek karakter te overtreffen.
 • De als hatchback en cabriolet beschikbare beperkte serie onderscheidt zich door een unieke uitstraling en hoogwaardige materialen geïnspireerd door de motorjachten van Riva.
 • De Abarth 695 Rivale is verfijnd en uniek als een Riva-motorjacht, en garandeert uitzonderlijke prestaties zoals elke speciale serie van Abarth.
 • Om de 175ste verjaardag van Riva te vieren, is er ook de 695 Rivale 175th Anniversary, die nog bijkomende stijlvolle details meekrijgt.

De speciale serie Abarth 695 Rivale is het resultaat van de combinatie van Abarth met nog een tweede prominente Italiaanse naam in de domeinen technologie, innovatie, aandacht voor elk detail, en sterke prestaties: Riva. Het historische merk uit de wereld van de motorjachten, en een icoon van Italiaanse elegantie en stijl, werkte mee aan het creëren van de meest verfijnde Abarth ooit.

De beperkte serie Abarth 695 Rivale is beschikbaar als hatchback en als cabriolet. Ze krijgt een exclusieve tweekleurige lakafwerking in blauw en Riva-grijs met een dubbele lijn in aquamarijn langs de gordellijn (een verwijzing naar de "waterlijn" op jachten), 

"Satin Chrome" deurgrepen, een "695 Rivale"-logo op de achterklep en een specifieke achterbumper. Het karakteristieke "Satin Chrome" sierelement op de achterklep werd geïnspireerd door de elegante lijnen van de recentste jachten uit het Riva-gamma en geeft het model een nog sterker herkenbare identiteit.

Zoals elke Abarth ontleent de wagen heel veel charme aan de gebruikelijke zoektocht naar steeds sterkere prestaties door voortdurende technische upgrades. De 1.368 cm3 motor onder de motorkap van de 695 Rivale ontwikkelt een maximumvermogen van 180 pk en een koppel van 250 Nm. De 695 Rivale heeft een verhouding vermogen-gewicht van een echte supersportwagen (5,8 kg/pk; totaalgewicht van 1.045 kg) en levert uitzonderlijke prestaties met een topsnelheid van 225 km/u en een 0 naar 100 km/u in 6,7 seconden. Hij speelt daarmee in op de vereisten van mondaine klanten die op zoek zijn naar elegantie, verfijning en sterke prestaties.

Tegelijk met de Abarth 695 Rivale wordt ook de 695 Rivale 175 Anniversary onthuld. Die laatste viert de 175ste verjaardag van het merk Riva, dat opgericht werd in 1842. De "Ultra-limited Edition" legt de nadruk op hoogwaardig handwerk met specifieke bijkomende elementen, exclusieve velgen, verjaardagslogo's en een met de hand gestikte lederen bekleding in de kleuren blauw en zwart voor de voorzetels. 175 hatchbacks en 175 cabriolets zijn beschikbaar.

Een wagen voor het asfalt met een link naar het water

Met de 695 Rivale wil Abarth zijn traditionele waarden overstijgen en, door de schitterende uitstraling van Riva te incorporeren, inspelen op de behoefte aan een combinatie van opwindende prestaties en een hoger niveau van verfijning en elegantie.

Zijn styling wordt geïnspireerd door de nog zeer nieuwe 56' Rivale, een open jacht van 17 meter dat één van de wendbaarste en efficiëntste is die Riva ooit bouwde. Eigenschappen die het deelt met de 695 Rivale, die op zijn beurt enkele accenten overneemt uit de wereld van de motorjachten om zijn unieke concept van elegantie en karakter in de verf te zetten. Esthetische karakteristieken die het jacht en de wagen gemeenschappelijk hebben, zijn bijvoorbeeld het typerende Riva-grijs en de sierelementen in gesatineerd chroom. 

De drempelplaten van koolstofvezel, de zetels en deurpanelen in blauw leder, de zwarte tapijten met blauwe inzetstukken, en het dashboard in koolstofvezel of mahonie verschillende varianten in het interieur, die op aanvraag beschikbaar zijn om de nautische uitstraling van de wagen te accentueren. Hout, het natuurlijke materiaal bij uitstek, wordt gecombineerd met zeer geavanceerde technologische oplossingen om absolute uitmuntendheid te bereiken, net als in de jachten van Riva: de perfecte combinatie van ultieme technologie en vakmanschap. Met het "Mahogany Pack" kan de Riva-filosofie nog sterker naar voren worden gebracht.Bovenop het mahoniehouten dashboardpaneel omvat dat een specifiek stuurwiel met een bekleding van blauw en zwart leder en een mahoniehouten badge, een met blauw leder beklede instrumentenbordkap, en een versnellingspookknop en drempelplaten van mahonie. 

Ook de technologische content is voortreffelijk: een met Apple CarPlay en Android Auto compatibel Uconnect™-infotainmentsysteem met HD-aanraakscherm van 7" is standaard. Daarnaast is er een met de hand gegraveerd, genummerd plaatje, dat op aanvraag gepersonaliseerd kan worden met de naam van het jacht van de eigenaar: een originele manier om van de nieuwe Abarth 695 Rivale de krachtige tegenhanger op het land te maken. Het Abarth-karakter van de wagen laat zich ten slotte duidelijk zien in de vorm van een Akrapovič-uitlaat met eindstukken van koolstofvezel, Brembo-remmen met zwarte, vaste remklauwen met vier zuigers vooraan, 17" lichtmetalen Supersport-velgen met specifieke glanzend grijze afwerking, en een Abarth by Koni-ophanging met FSD-technologie (Frequency-Selective Damping).

Dankzij zijn unieke kenmerken is de Abarth 695 Rivale een Instant Classic, die alles heeft om deel te gaan uitmaken van de selecte groep van het Registro Abarth. Die groep neemt enkel de exclusiefste wagens op met de technische of historische vereisten om van hen verzamelobjecten te maken.

Een eerbetoon aan 175 jaar Riva

Abarth en Riva delen een rijke geschiedenis en bouwen continu voort op hun erfgoed om vorm te geven aan hun toekomst. De verhalen van Carlo Abarth en Carlo Riva zijn de fantastische verhalen van twee Italianen die een droom hadden en die hebben verwezenlijkt. Beiden hadden de moed om buiten het gebruikelijke kader te denken, en gaven de wereld zo wagens en boten met een niveau van absolute uitmuntendheid die in de loop van de tijd uitgegroeid zijn tot wereldwijde iconen.

In 2017 viert Riva zijn 175ste verjaardag, een mijlpaal die wereldwijd maar zeer weinig bedrijven bereiken. Om die bijzondere verjaardag te vieren, creëert Abarth de 175 Anniversary, een ultrabeperkte serie van de 695 Rivale met een oplage van slechts 175 hatchbacks en 175 cabriolets. De serie is een eerbetoon aan Italiaanse knowhow, met handgemaakte details zoals een met de hand gestikte tweekleurige lederen zetelbekleding in blauw en zwart met gestikt verjaardagslogo op de hoofdsteun, een dashboard in koolstofvezel met specifiek, via zijdezeefdruk aangebracht logo, een bijzonder genummerd plaatje in het interieur en een verjaardagsbadge op de stijl aan de buitenkant. Ook het design van de 17" lichtmetalen velgen is specifiek.

 

Bron: Abarthpress


Ze zijn aangekomen! 

Buga-Auto heeft de grootste keuze van België uit voorraad leverbare  Fiat & Abarth 124 Spider  in alle beschikbare kleuren, en inclusief 3 jaar garantie/120.000 km. Topless de zomer van 2017  in!

 

Belangrijkste standaarduitrustingen :

1.4 MultiAir 140 pk

 • Cruise Control
 • Mistlampen
 • Automatische airco
 • 17" Lichtmetalen velgen
 • Lederen stuurwiel en zetelbekleding

*Navigatie
* 7” Radio

Inclusief 3 jaar garantie/120.000 km

Buga-Auto garandeert een zeer sterke overnameprijs!

€ 269 per maand* / 3 Jaar garantie - 120.000 km


Ontdek de Alfa Romeo Stelvio


Guy De Pré neemt de Alfa Romeo Giulia QV onder de loep

Donderdag 27 april 2017 kon je tijdens Spits (tussen 16 en 18 uur) op Radio 2 horen wat Guy De Pré vindt van de Alfa Romeo Giulia QV. Een prachtscore van 9/10! Dit zegt hij er over op Facebook:

DONDERDAG TEST IK OP RADIO 2 DE ALFA ROMEO GIULIA QV, EEN FERRARI VOOR HET HELE GEZIN :) !

De ‘gewone’ Alfa Romeo Giulia is een pracht van een auto die niet voor niks op een haar na werd verkozen tot Europese Auto van Het Jaar.
Maar deze Giulia QV, wat staat voor Quadrifoglio of Klavertje Vier, is een heus monster.
Hij heeft een 2.9-liter 6-cilindermotor met 2 turbo’s die maar liefst 510 pk sterk is, en die in nauwe samenwerking met Ferrari wordt gebouwd.
En dat zegt genoeg.

De Alfa Romeo Giulia QV haalt een top van 307 km per uur en spurt in 4 seconden van 0 naar 100.
Niet normaal voor een overigens vrij normaal uitziende gezinsberline.
Dat zijn prestaties waarvan zelfs de sportieve grote broers en zussen van Maserati alleen maar kunnen dromen.

Ik zei het al: deze Giulia QV is niet normaal. 
Eigenlijk is dit gewoon een Ferrari maar dan met plaats voor 4 tot 5 mensen én hun bagage.
Een wolf in schaapskleren. En voor een fractie van de prijs van een Ferrari.

En eentje die ook nog eens verbluffend comfortabel is en dus geschikt is voor alle dagelijkse ritjes.
Alfa Romeo vond de perfecte balans tussen een volbloed sportwagen en comfortabele gezinswagen.
Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet.
Er zijn maar héél weinig constructeurs die daarin slagen.

Toen ik deze heetgebakerde Italiaan ging testen was ik toch een beetje nerveus.
510 pk op de achterwielen is niet niks, en ik had op het internet al foto’s gezien van Giulia QV’s die geplooid waren, zelfs eentje met een officieel fabriekstestrijder achter het stuur geloof ik.

Maar de kennismaking met deze krachtpatser viel ontzettend mee.
De auto is om te beginnen heel vergevingsgezind als je een foutje maakt, hij is zeer goed uitgebalanceerd, en de wegligging is extreem evenwichtig. 
Gecombineerd met een zeer directe besturing, een prima handgeschakelde zesbak met een kort pookje, en remmen die je niet in de steek laten, zorgt deze QV voor tonnen rijplezier.
Op nat wegdek is het wel uitkijken met die 510 pk op de achterwielen natuurlijk.
En de benzinepomp zie je vaak, want de auto heeft een tank van amper 58 liter, en minder dan 10 liter verbruiken zit er echt niet in.

Voor mij is de Alfa Romeo Giulia QV een van de strafste en fijnste auto’s van het moment.
Ik zit er prima in, en de rijhouding is (voor mij) ideaal.
Hij is bliksemsnel en toch comfortabel.
En hij maakt een super geluid.
Een topper kortom.

Maar wel met een prijs die kan tellen: 76.000 euro.
Die prijs is evenwel vergelijkbaar met zijn rechtstreekse concurrenten zoals de BMW M3.
Met als groot verschil dat de QV veel completer uitgerust is, en je dus geen handenvol extra geld moet uitgeven aan opties.

Het liefst had ik deze Giulia QV gewoon bijgehouden, maar daar gingen de mensen van Alfa Romeo niet mee akkoord. Flauw...


TECHNISCHE FICHE ALFA ROMEO GIULIA QV
Motor:
Configuratie 6 cilinders in V 
Cilinderinhoud 2891cc 
Brandstof Benzine 
Voeding Turbo 
Vermogen in Kw/pk 375/510 
Koppel 600 Nm 
Overbrenging Achteraan 
Versnellingsbak Manuele 6-bak 
Emissienorm E6 
CO2-uitstoot 198 gram/km 
Fiscaal vermogen 15 pk

Prestaties: 
Optrekken 0-100 km/u 3.9 sec
Topsnelheid 307 km/u
Verbruik volgens Alfa Romeo 8.5 l/100 km
Gemiddeld testverbruik 12,5 l/100 km

Afmetingen en gewicht:
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 4
Lengte (mm) 4639
Breedte (mm) 1873
Hoogte (mm) 1426
Gewicht 1580 kg
Tankinhoud 58 liter
Banden voor 245/35 R 19
Banden achter 285/30 R 19
Inhoud kofferruimte 480 liter

Garantie:
Roest 8 jaar
Onderdelen / uren 2 jaar

PRIJS ALFA ROMEO GIULIA QV
Vanaf 76.000 euro zonder opties
Er is een Alfa Romeo Giulia vanaf 31.990 euro

PLUS-EN MINPUNTEN ALFA ROMEO GIULIA QV
+fantastische motor met Ferrari-genen en 510 pk vermogen !
+onwaarschijnlijke topprestaties
+eigenlijk een Ferrari met ruimte voor 4 tot 5 personen én hun bagage
+een wolf in schaapskleren, wat zeg ik, een monster !
+uitzonderlijk uitgebalanceerde wegligging
+Alfa Romeo vond de perfecte balans tussen volbloed sportwagen en comfortabele gezinsberline
+produceert een heel mooi geluid
+en hij is nog de mooiste van zijn klas ook

-uitkijken op nat/glad wegdek met die 510 pk op de achterwielen
-lust een stevige slok

EINDSCORE ALFA ROMEO GIULIA QV 
9 op 10


Fiat 500 in Shopping Queens op VIJF

Elke week daagt Jani Kazaltzis vier fashionista’s uit om de strijd aan te gaan voor het kroontje van de titel: Shopping Queen. Voor 300 euro stellen ze in drie uur een outfit samen en laten ze hun haar en make-up doen.  Ze doen dit in stijl. Hun ideaal gezelschap in de strijd? De Fiat 500. Heb jij hem al gespot?

http://www.vijf.be/shoppingqueens/


Alfa Giulia de beste auto van 2016!

Fiat 500 Riva

 

Geen twijfel meer mogelijk, Alfa Romeo Giulia is de beste. Het unicum in de autowereld is onderworpen aan een grondige test. Ontdek wat hem zo speciaal maakt: Lees het artikel van Topgear NL.


Stop darmkanker!

Fiat 500 Riva

 

BUGA-AUTO is bijzonder blij en fier om samen met de organisatie van Dokter Colemont iets te kunnen doen voor ‘Stop Darmkanker’. Wenst u ook een bijdrage te doen? Bezoek de website en bestel een armbandje of boek. Maak zo met vele anderen net dat kleine verschil in het stoppen van deze verschrikkelijke ziekte!

 


BUGA-AUTO op Classic Salon in Antwerp Expo!

Op zoek naar een klassieker? Bezoek ons dan op Classic Salon in Antwerp Expo. Van 3 tot 5 maart tonen we graag enkele van onze pareltjes aan het grote publiek! Met als thema dit jaar: Ferrari. Bezoek ons in hal 4 tegenover de stand Tour Amical!

U kunt als classic-liefhebber niet alleen onze wagens bewonderen maar ook aanschaffen tijdens of na de beurs! Na 5 maart staan de BUGA Classic wagens terug te blinken in onze showroom in Berchem (Frans van Hombeeckplein 12). Ook daar bent u van harte welkom!

Voor meer informatie over ons aanbod kunt u mailen naar: sk@buga-auto.be


Lage Emissie Kortingen Nu!

BUGA-AUTO speelt in op lage-emissiezone

Als autodealer in Antwerpen kunnen we niet om de lage-emissiezone heen.

Bij BUGA-AUTO in Berchem en Wijnegem hangt er dan ook sinds kort een enorme sticker tegen de venster: ‘Lage Emissie Kortingen Nu!’ BUGA-AUTO zou BUGA-AUTO niet zijn moesten wij niet samen met u naar een gepaste mobiliteitsoplossing zoeken. Op het eerste zicht lijkt de nieuwe situatie wat onoverzichtelijk, maar geen paniek*.

Zit u nu met de handen in het haar? Wilt u uw oude auto vervangen? Kom dan langs en dan bekijken we samen met een lekker tasje Italiaanse koffie wat er voor u mogelijk is. BUGA-AUTO verkoopt zowel nieuwe als tweedehandswagens met garantie van de Fiatgroep zodat u weer zonder zorgen kunt rijden in de lage-emissiezone.

Nog beter voor het milieu en uw portemonnee zijn de wagens op aardgas (CNG)! Comfortabel om mee te rijden en met extra fiscale voordelen zoals: vrij van wegen- en inschrijvingstaks, tot 2020 en uiterst milieuvriendelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie!

*Meer informatie over de lage emissie:

https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez
http://www.ademloos.be/nieuws/mobiliteit/dit-animatiefilmpje-moet-u-warm-maken-voor-de-lage-emissiezone

Filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=UtRjlAyIqlk


Nu verkrijgbaar: Jeep Grand Cherokee Night Eagle

Sta oog in oog met de nieuwe Cherokee van Jeep: Night Eagle. Deze mysterieuze nachtraaf met agressief kantje heeft
een supercool design. De sierlijsten, het interieur, de accenten en de hoogglans velgen (5 spaken). Alles zwart!
Dit maakt zijn coole look helemaal compleet.

De nieuwe versie vervolledigt het gamma en is gebaseerd op de Limited met extra uitrusting:

 • Uniek buitenwerk in ‘Gloss Black’: grill vooraan, voorbumpers, zwarte dakrails, licht- en raamcontouren.
 • Hoogglans zwarte emblemen:
  ‘Jeep’ op de neus, ‘Grand Cherokee’ op de flanken en het logo met Night Eagle-embleem op de achterklep.
 • 20” alu-velgen in ‘Gloss Black’
 • CommandView® panoramisch open dak met 2 panelen
 • Deurhendels in de kleur van het koetswerk
 • Lederen zetels: ‘Dark Black Suede’
 • Interieurafwerking: ‘Gun Metal’
 • Privacy glass

Ben jij klaar om de nacht te veroveren?  Neem contact op voor meer informatie.


Jeep Compass - zomer 2017


Op 17 november 2016 stelde JEEP zijn nieuwe SUV voor op het Autosalon van Los Angeles. De Jeep Compass wordt deze zomer 2017 verwacht. Deze compact SUV combineert perfect design, gebruikservaring, technologie en terreincapaciteiten. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk het spotje over Jeep Compass waarin Ron Arad het design bespreekt:


Fiat 500 Riva

Fiat 500 Riva - The smallest yacht in the world [video]

Fiat heeft voor de lancering van de speciale reeks Fiat 500 Riva weer een prachtig spotje gemaakt. Enjoy!

De 500 Riva is een prachtige speciale reeks, in zijn stijlvolle blauwe kleur met Aquamarine accent, met zijn echt houten inleg in het interieur, de lederen zetelbekleding, zijn 7 inch touchscreen met navigatie, en nog veel meer.

 

Nu bestelbaar bij Buga-Auto.

 


levering Qubo thuiszorg vleminckveld

BUGA-AUTO levert 6 Fiat Qubo’s op aardgas aan thuiszorg vleminckveld.

Eind juni hebben enkele enthousiaste medewerkers van Flex, het noodhulpteam van thuiszorg  vleminckveld, de sleutels van 6 gloednieuwe Fiat Qubo’s in ontvangst mogen nemen bij BUGA-AUTO Antwerpen. Na een korte toelichting van de wagens werden deze één voor één uit de showroom gereden, om zo op weg te gaan naar de eerste zorgbehoevenden.

Fiat Qubo op Aardgas: ecologische en economisch.

De Fiat Qubo is een compacte en praktische wagen, uitermate geschikt voor gebruik in de stad en daarbuiten, met een grote kofferruimte en een hoge zitpositie. Verder zijn deze wagens voorzien van alle veiligheidssystemen en comfort zoals elektrische bedieningen, airconditioning, …

Deze wagens rijden op aardgas, een zeer interessante alternatieve brandstof: milieuvriendelijk (95% minder fijn stof, tot 27% minder CO2-uitstoor, geen roet-uitstoot) en tot wel 30% goedkoper dan een wagen op benzine of diesel !

Tanken kan u ondertussen op een groot aantal locaties verspreid over gans Vlaanderen.

thuiszorg vleminckveld, enthousiast en persoonlijk.

thuiszorg  vleminckveld biedt hulp aan huis in de Antwerpse regio, bij zorgbehoevende of sociaal kwetsbare mensen die nood hebben aan ondersteuning in hun dagelijks leven, om zo de kwaliteit van het leven thuis te handhaven of te verbeteren.

Er wordt veel aandacht geschonken aan de tevredenheid en het welzijn van de medewerkers, met als bekroning hiervoor de derde plaats behaalden in het onderzoek ‘Beste Werkplek van België 2013’. In 2016 bestaat thuiszorg  vleminckveld trouwens 65 jaar!

 


Fiat 500 Riva

Exclusieve reeks Fiat 500c Riva.

Het beeld van de Fiat 5OO wordt sterk geassocieerd met de Italiaanse levensstijl, een
exclusief karakter waarmee het model het summum is van elegantie en verfijning.
Zijn waarden maken ook deel uit van het DNA en de producten van Riva, de
constructeur van Italiaanse luxejachten en –boten.


De Fiat 5OO Riva is gebaseerd op de Fiat 5OO Lounge maar met een hoger
premiumgehalte en een extra vleugje klasse en stijl.
De Fiat 5OO Riva krijgt immers zowel in het interieur als aan het koetswerk
exclusieve afwerkingen in prestigieus hout, chroom en wit leder, onlosmakelijk
verbonden met de luxewereld van het varen.

 

De exclusieve afwerkingen van de Riva bestaat uit:
- Laterale sierlijsten met RIVA-logo in hout

- RIVA-badges, aan de binnen- en buitenkant van de wagen

- Laterale liner ACQUAMARINA

- Versnellingspook in hout (enkel met manuele versnellingsbak)

- Koffertapijt met houtinleg

- Instaplijsten in hout

- Dashboard in echt hout

- Exclusieve lederen zetelbekleding, met RIVA-logo

 

Maar ook:
- exclusieve metaalkleur Riva (marineblauw)

- dak in hetzelfde marineblauw als het koetswerk

- speciale 16’’ velgen

- automatische airconditioning

- 7’’ TFT-scherm met Uconnect HD met navigatie

-  identificatieplaatja gelimiteerde serie. Deze is genummerd en gratis voor de eerste 200 bestelde platen voor de Beluxmarkt.

 

Meer informatie en prijzen bij BUGA-AUTO.

 


Alfa Giulia behaalt 5 sterren in NCAP crashtest

Alfa Giulia behaalt 5 sterren in de NCAP crashtest.

De nieuwe Alfa Romeo Giulia heeft de prestigieuze 5-sterren beoordeling behaald in de Euro NCAP botsproef. De score van 98% voor de volwassene passagier is zelfs de hoogste ooit behaald door eender welke auto.

Deze score heeft de Giulia te danken aan een hele reeks innovatieve veiligheidssystemen die in de wagen geïntegreerd zijn en het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen in het koetswerk , zoals aluminium, composiet en carbon, met het oog op het creëren van een lichte maar bijzonder sterke structuur.

 

> Lees hier het volledige verslag op de site van euroNCAP.

 


 

De Fiat 500X, de nieuwe Cross-Over geïnspireerd op de Fiat 500.

• Beschikbaar vanaf de lancering in de versies "Urban" (Fiat 500X) of All Road (Fiat 500X Cross)

• De ster op de Fiat-stand op het Autosalon van Brussel januari 2015

• Design en productie « Made in Italy » voor een voertuig dat in meer dan 100 landen zal worden verkocht

• Transmissies 4X2, Traction+ en 4X4

• Een compleet gamma van ultramoderne benzine- en dieselmotoren

• Beschikbaar met 9-traps automatische transmissie of 6-traps automaat met dubbele koppeling

• Beschikbaar in België vanaf het voorjaar 2015, nu al bestelbaar

• Prijzen: vanaf €16.500 voor de 500X 1.6 l E-TorQ 110 pk Pop

Contacteer ons voor meer informatie.

>> Lees een eerste korte test op Groenlicht.be

 

 


Alfa Giulia Testdrive

Bent u klaar voor de testrit van uw leven?

Maak dan snel een afspraak voor uw proefrit met de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

Ja, ik ben er klaar voor.

 


Jeep Academy Video

Jeep Academy 22 mei 2016

Onder toezicht van professionele instructeurs konden de Jeep rijders kennismaken met de mogelijkheden van hun voertuig.

Eerst waren er enkele proeven opgesteld op het terrein in Koningshooikt bij Lier, en daarna was het echt 4x4 offroad rijden.

Bekijk de video.

 

Bedankt aan alle deelnemers voor hun enthousiasme!

 


Abarth 595 2016

 

 

 

 

 

 

Abarth 595 2016 rear

New Abarth 595 Line-Up

Bent u er klaar voor? De nieuwe Abarth 595 is er.

 • meer vermogen (145pk voor de 595, 165 voor de Turismo en 180pk voor de Competizione)
 • nieuwe look
 • nieuwe velgen (7% lichter, en 50% meer koeling!)
 • nieuwe kleuren
 • nieuw UConnect multimediasysteem
 • sper-differentieel beschikbaar op Competizione

 

De nieuwe Abarth 595 zal zoals voorheen beschikbaar blijven als hatchback en als cabrio, in 3 verschillende levels: 595, 595 Turismo en 595 Competizione. De gerobotiseerde sequentiële versnellingsbak blijft ook beschikbaar.

> Meer info bij ons verkoopsteam.